Mama Mind
 

Verliesbegeleiding bij een miskraam

"Ik had al een paar miskramen achter de rug.
Ik durfde gewoon niet aan een nieuwe poging te beginnen.
De angst bleef.

Aafke heeft mij geholpen om realistisch naar mijn angsten te kijken. "
~

Nadine


In het traject 'verliesbegeleiding bij een miskraam' gaan we actief aan de slag met jouw persoonlijke verwerking. Dit doen we in ongeveer vijf sessies.


  1. Allereerst is er ruimte voor jouw verhaal. Dit verhaal is belangrijk en mag er zijn.
  2. Vervolgens gaan we aan de slag met hoe dit verlies voelt voor jou. Hoe ga jij om met dit verlies? Eventueel wordt je partner hier ook bij betrokken.
    Het kan zijn dat blijkt dat jouw verlies zo diep zit dat mijn hulpverlening ontoereikend is. Ik verwijs je dan door naar verdere hulpverlening. Uiteraard wordt dan het resterende bedrag van dit traject teruggestort.
  3. Dan gaan we aan de slag met de verwerking. Hoe kun je dit verlies een plek geven in je leven? Dit kan op verschillende manieren, hier krijg je handvatten voor tijdens de coaching.
  4. Als laatste gaan we terugkijken én vooruitkijken. Wat neem je uit dit traject mee naar de toekomst, wat de toekomst ook brengen moge.


De investering in jouw persoonlijke verwerking is €375,- incl. btw. Je kunt zowel online, als op de praktijk in Bruchterveld (Hardenberg) terecht.


Met onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen of een afspraak aanvragen. Ook kun je een terugbelverzoek indienen, dan bel ik je terug om je vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram