Mama Mind
 

Coaching, training en advies

Coaching

Mama Mind biedt coaching bij hulpvragen rondom zwanger worden, zwanger zijn en het ouderschap i.c.m. het 'verdere leven'.

Thema's zijn bijvoorbeeld: miskraam, zorgen tijdens je zwangerschap, bevallingsangst, een negatieve bevalervaring en het behouden van balans tussen werk en ouderschap.

Je kunt als werkgever de coaching aanbieden aan jouw medewerkers. Daarnaast kun je als particulier ook terecht voor coaching bij Mama Mind. 


Informatie over de Verwerkingskaart Miskraam vind je hier


Spreker / Lezing

Bent u opzoek naar een interessante, prikkelende maar vooral ook humoristische lezing over de combinatie van werk en privé? Mama Mind heeft een lezing ontwikkeld, geschikt voor al uw personeel. Aan het einde van de lezing zijn uw medewerkers geïnspireerd om de eigen balans tussen werk en privé eens kritisch onder de loep te nemen. Als aanvulling kan Mama Mind een workshop aanbieden om uw personeel hier direct mee aan de gang te laten gaan. De hoofdgedachte is "Doe dat wat je doet mét aandacht'. Meer informatie...


Training

Mama Mind biedt training aan bedrijven, teammanagers en leidinggevenden rondom werk en ouderschap. Het doel is bewustwording van de combinatie tussen werk en ouderschap op de werkvloer én de zaken praktisch goed geregeld hebben binnen het bedrijf. Want voor iedereen geldt: er is meer dan werk alleen in het leven.

Zo bieden wij onder meer de workshop 'Ambitieus op het werk én thuis ' en het traject 'Zwanger op de werkvloer' aan voor uw personeel,  en de training 'Balans in werk en ouderschap' voor leidinggevenden.


Advies

Ben je benieuwd hoe de stand van zaken rondom werk en ouderschap is bij jou op de werkvloer? 

Mama Mind doet gedegen onderzoek naar alle elementen rondom werk en ouderschap bij u op het werk en doet aanbevelingen waarmee u de faciliteiten rondom werk en ouderschap kunt verbeteren. Meer informatie...

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram