Mama Mind
 

Wie ben ik?

Helaas is tijdens het opbouwen van ons gezin een miskraam ons niet bespaard gebleven en was er bij onze laatste spruit aanleiding om ons zorgen te maken (verdikte nekplooi). Bij haar hebben we een heel begeleidingstraject in het ziekenhuis doorlopen.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring met zwangerschap en ouderschap wil ik andere (aanstaande) moeders begeleiden. Uiteraard doe ik dit niet alleen maar vanuit 'de losse pols', maar heb ik ook de nodige kennis in huis.


Ik heb de studie Social Work aan Hogeschool Saxion afgerond. Tijdens deze studie heb ik mij extra verdiept in Rationele Emotieve Therapie (R.E.T.). Deze therapievorm heeft mij niet meer los gelaten. Wat mij vooral aanspreekt is de invloed die je hebt om jouw gedachten zelf om te vormen naar gedachten die juist zijn. Iets wat je de rest van je leven zelf voort kunt zetten. Zodoende ben ik gestart met mijn eigen praktijk om deze methode in te zetten in hulpverlening aan anderen.


Naast R.E.T. heb ik mij extra verdiept in verlieskunde. De kennis en vaardigheden die ik mij hiermee eigen gemaakt heb zet ik in tijdens de miskraambegeleiding binnen mijn praktijk.


Naast de studie Social Work heb ik een tweedegraads lerarenbevoegdheid behaald binnen het onderwijs aan Windesheim Hogeschool in Zwolle.
De combinatie van Social Work en mijn opleiding binnen het onderwijs maken dat ik voldoende psychologische kennis in huis heb om jou goed te begeleiden.


Verder werk ik, naast mijn werkzaamheden als coach en trainer, als docent agogische vakken bij het ROC van Twente bij de opleiding Sociaal werk. 

                    


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram